Gå til hovedindhold

Du er her

Spisepausen - madpakke med masser af umami

Madkundskab
Udskoling
Forfattere:  Charlotte Vinther Schmidt

Eleverne skal aktivere deres forforståelse i forhold til fødevaresammensætning i frokostmåltidet, herunder lære om tekstur og de 5 grundsmage med særligt fokus på umami smag. Eleverne vil blive udfordret i at tænke kreativt og tage stilling til hvordan man kan skabe velsmag i et plante-baseret måltid. 

Aktiviteter i forløbet

UNDER UPLOAD Eleverne skal aktivere deres forforståelse i forhold til fødevaresammensætning i frokostmåltidet, herunder lære om tekstur og de 5 grundsmage med særligt fokus på umami smag. Eleverne vil blive udfordret i at tænke kreativt og tage stilling til hvordan man kan skabe velsmag i et plante-baseret måltid.
Fag
Madkundskab
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • -
Aktivitetstyper
  • -
  • Madkundskab
  • Udskoling