Info
Receptionen foregår virtuelt på zoom kl. 15:15 - 16:00. Se brødtekst for mere info.
Smagen af vildt er en ny gratis bog udgivet af Smag for Livet om jagten, køkkenarbejdet, litteraturen og læringen omkring vildt fortalt gennem ord, billeder og opskrifter.
Forfatterne Karen Wistoft, Peter Henrichsen og Casper Thrane vil med denne online reception vække gæsternes appetit for jagt og smagen af vildt i både køkken, litteratur og undervisning.
Hent bogen og læs mere om forfatterne bag her.
Tid og sted
Mandag d. 22. marts kl. 15:15-16:00.
Receptionen er virtuel og foregår på zoom her: https://ucldk.zoom.us/j/67964954106
Program
- Velkomst: Forord, ved Simon Sørensen
- Jagten og smagen, ved Peter Henrichsen
- Skønlitteraturens vilde smage, ved Casper Thrane
- Sæt smagen af vildt i fokus i undervisningen på erhvervsskoler, ved Karen Wistoft
- Skål, spørgsmål og ”smagsprøver”
Tilmelding og deltagelse
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding – send blot en mail til kontakt [at] smagforlivet.dk (subject: Online%20reception%3A%20Smagen%20af%20vildt) senest d. 19. marts.