Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Online reception: Smagen af vildt

Søger...

Info

22. marts 2021

Receptionen foregår virtuelt på zoom kl. 15:15 - 16:00. Se brødtekst for mere info.

Begivenhed Kom med til virtuel lancering og oplæg om Smag for Livets nye, gratis bog om jagt, undervisning, litteratur og tilberedning, hvad angår smagen af vildt - gennem ord, billeder og opskrifter.

Smagen af vildt er en ny gratis bog udgivet af Smag for Livet om jagten, køkkenarbejdet, litteraturen og læringen omkring vildt fortalt gennem ord, billeder og opskrifter.

Forfatterne Karen Wistoft, Peter Henrichsen og Casper Thrane vil med denne online reception vække gæsternes appetit for jagt og smagen af vildt i både køkken, litteratur og undervisning.

Hent bogen og læs mere om forfatterne bag her.

Tid og sted

Mandag d. 22. marts kl. 15:15-16:00.

Receptionen er virtuel og foregår på zoom her: https://ucldk.zoom.us/j/67964954106

Program

  • Velkomst: Forord, ved Simon Sørensen
  • Jagten og smagen, ved Peter Henrichsen
  • Skønlitteraturens vilde smage, ved Casper Thrane
  • Sæt smagen af vildt i fokus i undervisningen på erhvervsskoler, ved Karen Wistoft
  • Skål, spørgsmål og ”smagsprøver”

Tilmelding og deltagelse

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding – send blot en mail til kontakt [at] smagforlivet.dk (subject: Online%20reception%3A%20Smagen%20af%20vildt) senest d. 19. marts.