Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Kan man kombinere fagene fysik, kemi og biologi med madkundskab og gastronomi? Det forsøgte vi i hvert fald, da vi i ugerne 43, 45, 46 og 47 tog med 8. klasser fra Faaborg...
Reportager fra undervisningMaterialeNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.
Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livets gastrofysiker Morten Christensen holder oplæg om tang, og klæder elever fra Kold College og Efterskolen Flyvesandet på til at udforske tang som ingrediens i...
ArtikelArtikelNyt om smag
Kulhydrater kan være fristende. Ikke kun i søde sager, men også i brød, pasta, kiks og kartofler. Nu peger ny forskning på, at den stivelsesholdige mad måske også har sin egen...
ArtikelArtikelNyt om smag
Er vores smag for fedt en grundsmag på linje med sødt, surt, salt, bittert og umami? Ja, mener amerikanske forskere, der også har sat navn på den særlige smag: Oleogustus.
...
Smag for Livet har fundet fire ildsjæle med hver deres gode ide til formidling af smag: Charlotte Holm Brodersen, Jonas Stejn Klotz, Kasper Styrbæk og Leonardo Sagastuy. De får...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Nationalt møde for PhD-studerende i molekylær biofysik, Holbæk: Molecular biophysics of taste. Ole G. Mouritsen
...
Den femte grundsmag er ikke så velkendt som de øvrige fire, men flertallet kender den.
Surt, sødt, salt, bittert og ...?
Den femte...