Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig begivenhed på landets skoler siden 1992.
Årets tema er "Smag til”, og Smag for Livets Kirsten Marie Pedersen er en af kræfterne bag det gratis undervisningsmateriale med workshops, lærervejledning og ideer til smageøvelser, som er udviklet til Smagens Dag.
Vi skal krydre, tilsætte, smage til og hele tiden udfordre vores smagsløg med de gode råvarers smagfuldhed.
Det hele bliver tilbudt til skolerne i et gratis nyt undervisningsmateriale med en række spændende workshops. Du kan hente årets nye undervisningsmateriale med temaet "Smag til” fra Smagens Dags hjemmeside.
Omtalt i artiklen
Kirsten Marie Pedersen er uddannet lærer og master i sundhedspædagogik. Frem til sin pension arbejdede hun som lektor i madkundskab på University College Lillebælt (nu UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole), hvor hun uddannede madkundskabslærere, udviklede læremidler og arbejdede for både Smagens Dag og Madkamp – DM i Madkundskab, foruden en stadig meget aktiv rolle i Smag for Livets undervisnings- og formidlingsaktiviteter.
Kirsten Marie Pedersen er udnævnt til smagsambassadør for sit arbejde i Smag for Livet.