Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Smagens Dag 2015. Foto: Sarah Bender
    Smagens Dag 2015. Foto: Sarah Bender

Du er her

Smagens Dag 2015: Smag til

Søger...

Reportager fra undervisning Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.

Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig begivenhed på landets skoler siden 1992.

Årets tema er "Smag til”, og Smag for Livets Kirsten Marie Pedersen er en af kræfterne bag det gratis undervisningsmateriale med workshops, lærervejledning og ideer til smageøvelser, som er udviklet til Smagens Dag.

Vi skal krydre, tilsætte, smage til og hele tiden udfordre vores smagsløg med de gode råvarers smagfuldhed.

Det hele bliver tilbudt til skolerne i et gratis nyt undervisningsmateriale med en række spændende workshops. Du kan hente årets nye undervisningsmateriale med temaet "Smag til” fra Smagens Dags hjemmeside.

Omtalt i artiklen

Lektor emerita, master i sundhedspædagogik

Kirsten Marie Pedersen er uddannet lærer og master i sundhedspædagogik. Frem til sin pension arbejdede hun som lektor i madkundskab på University College Lillebælt (nu UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole), hvor hun uddannede madkundskabslærere, udviklede læremidler og arbejdede for både Smagens Dag og Madkamp – DM i Madkundskab, foruden en stadig meget aktiv rolle i Smag for Livets undervisnings- og formidlingsaktiviteter.

Kirsten Marie Pedersen er udnævnt til smagsambassadør for sit arbejde i Smag for Livet.