Fagfolk fra professionel gastronomi og foodies fra hjemmekøkkenet kan få tips til at skrue maksimalt op for smagen i en stribe workshops, der kombinerer videnskab og godt...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet inviterer gastronomiens fagfolk og foodies til workshop om hvordan man innoverer i køkkenet. Med bager, konditor og snart chocolatier Kirsten Thur i spidsen,...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet inviterer STEM-, natur- og madfaglige undervisere ved både grundskoler, erhvervsskoler, gymnasier og professionshøjskoler til tre gratis fyraftensseminarer om...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet inviterer gastronomiens fagfolk til workshop om tilberedningsmetoder med fokus på varme og temperatur, maillardreaktion og gastrofysik....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet inviterer gastronomiens fagfolk og foodies til workshop om tilberedning af grøntsager og svampe, så de udgør et fuldt måltid med umami og velsmag uden brug af kød...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Når undervisningen i STEM-fagene tager afsæt i smagsoplevelser og fænomener, som vi kender fra køkkenet, får eleverne nye muligheder for at engagere sig i fagene....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Hvordan kan viden, smagsoplevelser og test af forskellige tilberedninger inspirere unge i et uddannelsesforløb? Smagsambassadør Lise Brunk har tilrettelagt en række workshops...
ArtikelArtikelNyt om smag
I Kunsthal Aarhus hænger smagen på væggene fra den 13.-16. oktober. Her kan publikum opleve en helt ny billedbog for børn og voksne om smag, ”The Tastebuddies / Smagsvennerne”....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mandag den 15. oktober deltager Smag for Livet i Fanø Østersfestival. Tag familien med til en festlig dag i skaldyrets tegn, og bliv klogere på smagen af den forunderlige østers...
Unge med kokkedrømme kan skærpe deres skills med nogle af Danmarks bedste kokke, når Smag for Livet og Bocuse d'Or laver workshop i Aarhus og Odense i de kommende weekender....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Kom og lav mad med stjernekokke, gastrofysikere og smagskyndige kokkeelever.
Søndag d. 9. september kl. 10.30 - 13.00 inviterer Smag for...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
I denne workshop vil publikum udfordres og forundres med smag fra de fynske farvande.
Med viden som værktøj og gennem øjenåbnende smag-...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Hvordan bruger vi vores smagssans i dagligdagen, og kan vi blive bedre til at træne den derhjemme? Kom og hør og prøv det selv, når gastrofysiker Morten Christensen og...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
På årets Heartland Festival kommer Smag for Livet med en pop-up-bod, hvor man kan prøve flere aktiviteter, der udforsker smagen af løg....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Er du mellem 14-18 år? Har du kokkefornemmelser i maven? Og vil du lære, hvordan man skaber smag i verdensklasse? Så kom med i workshop-...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
På Folkemødet 2016 havde Smag for Livet forskellige workshops. En af dem gik ud på at undersøge, hvad der påvirkede gæsternes madvalg.
...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
I Smag for Livets telt på Aarhus Food Festival kan du lave mad med stjernekokke og gastrofysikere.
Er du mellem 14-18 år? Har du...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mød endnu en gang Smag for Livet på Kulinarisk Sydfyn, hvor vi har tre spændende workshops.
Lav smukke, japanske fisketryk - også kaldet...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mød endnu en gang Smag for Livet på Kulinarisk Sydfyn, hvor vi har tre spændende workshops.
Michael Bom Frøst er specialist i, hvordan man...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Mød endnu en gang Smag for Livet på Kulinarisk Sydfyn, hvor vi har tre spændende workshops.
Der er mange skatte, gemt i den danske natur,...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Mikkel Lassen fortæller om sit forsøg på Folkemødet 2016, hvor han forsøgte at påvise, at vores oplevelse af smag kan påvirkes af lydene omkring os....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for livet har inviteret Suhrs Højskole til introduktion for Smag for Livet, og hvordan videnskabsfolk fra Københavns Universitet arbejder på projektet....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
FN vurderer, at vi er 9 mia mennesker i 2050. Det betyder, at vores fødevareproduktion skal stige med 70%. Hvordan gør vi det, hvis naturens ressourcer er begrænsede?...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet deltager igen på årets Food Festival i Aarhus, denne gang med workshoppen 'Børnenes Bocuse d'Or'.
Her kan børn blive...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Smag for Livet endnu en gang en del projektkollektivet Smag & Lær på Folkemødet, hvor vi er med til at sætte fokus på seriøs madglæde i børnehøjde....