Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Hvordan praktiserer lærere madmæssig mangfoldighed i madkundskab? Det undersøger ny forskningsrapport, som også kommer med anbefalinger om emnet til alle, der arbejder...
VideoMaterialeFakta om smag
"How do we eat for both pleasure and planet," lød det overordnede spørgsmål på Creative Tastebuds-symposiet. Nu kan du (gen)opleve symposiet og se, hvad der skete på scenen, i...
Hvad skal I lave i efterårsferien? Her er en liste med forslag i børne- og voksenhøjde.
BAG NOGET:
Kagebagning er som regel altid...
Forskere, praktikere og entreprenører inden for smag og læring var d. 17. april 2018 samlet til konference på DPU i Emdrup. Her kan du gense forskningspræsentationerne og blive...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Mad og smag er ikke bare sund eller usund. Mad og smag er også nydelse, kultur og etik. Viden om alle smagens dimensioner vil gøre sundhedspersonale bedre til at forebygge...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Danske børnekogebøger er på 50 år gået fra at fokusere på sund mad og rene karklude til smag, kreativitet og sanselighed. Den udvikling afspejler, at smag er blevet et kulturelt...
Karen Wistoft, medlem af Smag for Livets ledelse, er tiltrådt som professor i læring, smag, madkundskab og trivsel
Når børns smag er en...