UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du Smag for Livets forskellige kort og spil, som kan indgå som læremidler i undervisningen.
...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Specialiseringsmodulet "Mad og smag i skolen – pædagogiske og didaktiske muligheder" har givet lærerstuderende viden om, hvordan smag kan bruges som didaktisk greb, som en...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Om at arbejde med smag til at understøtte læring i sprog-, kultur- og naturfag
Det vedhæftede dokument beskriver arbejdet med "...
Aktiviteter med inddragelse af studerendeMaterialeUndervisning
Denne liste rummer aktiviteter, som studerende på Læreruddannelsen Fyn har bidraget til eller været involveret i.
1. Ekstra smagsklasse...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En praktisk og eksperimenterende tilgang virkede motiverende for eleverne i en 8. klasse, der skulle lære æggets madtekniske egenskaber at kende...
UndervisningsforløbUndervisning
Du finder her et udvalg af tekster og artikler om grundsmage og tilsmagning. Teksterne hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med bestemte undervisningsforløb men har en...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne forsøge enten at udskifte en type af geleringsmiddel i en ret med et andet, eller blot at tilberede en ret med et alternativt geleringsmiddel,...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne fordybe sig i den gruppe af tilsætningsstoffer, der kaldes geleringsmidler. Formålet med aktiviteten er, at eleverne får en grundlæggende...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne undersøge, hvad tilsætningsstoffer er og prøve at finde ud af, hvilke typer af produkter det anvendes i. Fremgangsmåden er, at eleverne selv skal...