UndervisningsaktivitetUndervisning
Fermenteringsekspert Martin Petersen giver her en introduktion til, hvordan man fremstiller mælkefermenteret grønt.
...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Fermenteringsekspert Martin Petersen giver her en introduktion til at fremstille sin egen koji og miso i fermenteringslaboratoriet.
...
UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du Louise Beck Brønnum og Johannes Hvelplunds podcast om fermentering.
UndervisningsaktivitetUndervisning
Koji og miso kan tilføre masser af umami til din mad. Hør fermenteringseksperterne Johanne Hvelplund og Martin Petersen forklare processerne, og prøv selv en miso-selleri-...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne guide beskriver fermenteringsekspert Martin Petersen fra Hotel- og Restaurantskolen, hvordan man kan etablere et fermenteringslaboratorium på f.eks. en erhvervsskole...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Komplet guide til at etablere et fermenteringslaboratorium på f.eks. en erhvervsskole eller i en restaurant.
...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne guide beskriver fermenteringsekspert Martin Petersen fra Hotel- og Restaurantskolen, hvordan man kan etablere et fermenteringslaboratorium på f.eks. en erhvervsskole...