UndervisningsaktivitetUndervisning
Her præsenteres saucernes stamtræer inddelt i fem familier: De lyse saucer baseret på mælk eller bouillon jævnet med lys roux. De brune saucer baseret på brun sky jævnet med...
UndervisningsforløbUndervisning
Der findes et hav af saucer, og mange af dem er varianter af grundsaucer (såsom brun sky), hvoraf mange har udspring i den franske gastronomi. Materialet her introducerer både...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Det internationale Creative Tastebuds-symposium om smag og bæredygtighed skulle være fundet sted i 2020, men er udsat til august 2021.
Mens vi venter, byder vi her på en...
UndervisningsforløbUndervisning
Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....
UndervisningsaktivitetUndervisning
Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Rabarber er med sin karakteristiske syrlighed smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....