Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Pasta med stuvede strandurter: strandkål, strandbede, strandarve og lægekokleare. Foto: stagbird.dk.
    Pasta med stuvede strandurter: strandkål, strandbede, strandarve og lægekokleare. Foto: stagbird.dk.

Du er her

Pasta med stuvede strandurter

Søger...

Opskrift Tag strandens urter med hjem i køkkenet til en simpel pastaret.

Her får du opskriften på pasta med stuvede strandurter - strandkål, strandbede og strandarve - toppet med drys af lægekokleare. Se i filmen, hvordan du sanker urterne på stranden.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta al dente i letsaltet vand
  2. Hak urterne groft og sauter dem i varm olie
  3. Tilsæt fløde og lad det simre et par minutter – urterne skal gerne beholde deres farve og bid
  4. Vend pasta med de flødestuvede urter og smag til med salt
  5. Drys med finthakket lægekokleare og server