OpskriftMaterialePrøv selv
Her får du opskriften på kål stegt over bål vendt med umamidressing. Opskriften er udviklet til og brugt på klimakonferencen Forum ved Tinderbox....
OpskriftMaterialePrøv selv
Sovsen er en væsentlig del af julemiddagen. Her får du en hel række af kokkens fif og gastrofysikerens anvisninger til den ultimative sovs....
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne specialitet fra Alsace minder om hvid pizza. Fyldet består oprindeligt af creme fraiche, løg og bacon. I denne version er baconen udeladt, og i stedet er løgene...
OpskriftMaterialePrøv selv
Gem kikærtevandet, uanset om det kommer fra en dåse eller fra kogningen af kikærter, du selv har udblødt.
Suppen skal være en anelse spicy, meget fyldig, godt krydret og...
OpskriftMaterialePrøv selv
Ingen julesteg uden brun sovs, som har masser af umami og er indbegrebet af cremethed.
Brun sovs til andesteg til 4-6 personer...
OpskriftMaterialePrøv selv
Der findes mange anvisninger på, hvordan man laver den perfekte flæskesteg med knasende sprød svær. Her får du Ole G. Mouritsens og Klavs Styrbæks anbefaling....
OpskriftMaterialePrøv selv
Vil du gerne opleve smagen af umami for fuld kraft, så prøv salaten her. Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser:
3-4 blandede salater...
OpskriftMaterialePrøv selv
Kok Klavs Styrbæk byder på tang og skaldyr New England-style.
Den traditionelle New England clam bake tilberedes på stranden i en ovn...