VideoMaterialeFakta om smag
Professor Ole G. Mouritsen om den holdbare vej til at spise mere grønt: Skru op for umami og en spændende mundfølelse.
Planter, svampe og...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
At skaffe sund, nærende og bæredygtig kost til 10 mia. mennesker i 2050 kan kun lade sig gøre, hvis vi spiser meget mere grønt. Skal vi lykkes med det, må den plantebaserede mad...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Hvorfor har vi så svært ved at fortære 600 gram grønt om dagen? Og hvad skal vi gøre ved det? Svarene findes i vores evolutionshistorie og i selve planternes biologi...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Tang findes i havene over hele verden og har mange muligheder både i køkkenet og i fødevareindustrien. Men vi spiser sjældent tang, for vi ved for lidt om, hvordan den kommer...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Tang findes i havene over hele verden og har mange muligheder både i køkkenet og i fødevareindustrien. Men vi spiser sjældent tang, for vi ved for lidt om, hvordan den kommer...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Til dette særlige event i London vil professor Ole G. Mouritsen udforske fordelene ved japansk mad ud fra hvordan menneskers sanser...