Blogs og klummerArtikelNyt om smag
Flade, bagte brød med forskelligt fyld har været en del af mange madkulturer siden stenalderen. Magien opstår med umamien i fyldet, skriver Ole G. Mouritsen i denne klumme....
ArtikelArtikelNyt om smag
Når du laver mad, er det væsentligt for velsmagen at brune kødet godt. Det er Maillard-reaktionerne, der er i gang. Gastrofysiker Morten Christensen forklarer....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
CIRCUMFERENCE 2019 is an international seminar on sourdough that connects research, dissemination and gastronomy. The aim for this...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
En rejse er ofte en effektiv måde at udvide sin smagsmæssige horisont på. To af Smag for Livets smagsambassadører rejste til Estland for at undersøge landets madkultur og...
ArtikelArtikelNyt om smag
Vi har tidligere omtalt julefrokostmaden og snapsen og den sansespecifikke mæthed. Men der er også spørgsmålet om rugbrød vs. hvidt brød...
I seks programmer møder Morten Lindberg nogle af Danmarks bedste madhåndværkere for at finde ind til den smag, der er blevet til dansk madkultur....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Maddysten, Projekt Pistacieis og Smagens sprog - Brødets smag
Lørdag d. 27/6 og søndag d. 28/6 kl. 10 - 12: "Maddysten":
Elever fra 6B på...