En ny bog til især elever og faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser lader gastrofysikken og smagshåndværket gå hånd i hånd. Målet er at lade kokke og andre...
"Smag og læring" præsenterer et undervisningsforløb til folkeskolens mellemtrin, hvor smag anvendes som tværfagligt emne. Download bogen her....
"Ind i smagsoplevelsen" er en lærebog til læreruddannelsen, om hvordan cases med fokus på smag kan bruges i faget madkundskab. Download bogen her....
Professor Ole G. Mouritsen og kok Klavs Styrbæks bog om mundfølelse er nu også udgivet i en engelsk udgave på forlaget Columbia University Press...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Fredag d. 23. september inviterer vi til seminar og reception for at fejre udgivelsen af bogen Food and Media, Distinctions, Practices...
ArtikelArtikelNyt om smag
Hvis vi vil ændre vores kost, må vi genlære det at spise, skriver madskribenten Bee Wilson i en ny bog, First Bite. Ole G. Mouritsen har læst den....
ArtikelArtikelNyt om smag
Kokken og biofysikeren har undersøgt julens smage i detaljer. En ny bog forklarer Smagen af jul
Dampende gløgg, sprødt andeskind, saftig...
ArtikelArtikelNyt om smag
En del af vores smagsoplevelse handler ikke om hvordan maden smager, men om hvordan den føles i munden. Det gælder især, når mundfølelsen ikke er som forventet....
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
21. august udgiver Smag for Livet Smag#02: Mod en Smagspædagogik af Jonatan Leer og Karen Wistoft
Jonatan Leer og Karen Wistoft...