OpskriftMaterialePrøv selv
Desserterne er lavet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, gastronom Elisabeth Madsen. De er oprindeligt tiltænkt professionelle, men du kan også bruge...
UndervisningsforløbUndervisning
Der findes et hav af saucer, og mange af dem er varianter af grundsaucer (såsom brun sky), hvoraf mange har udspring i den franske gastronomi. Materialet her introducerer både...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Her præsenteres saucernes stamtræer inddelt i fem familier: De lyse saucer baseret på mælk eller bouillon jævnet med lys roux. De brune saucer baseret på brun sky jævnet med...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Her finder du en introduktion til saucernes univers. Indholdet består af en introducerende tekst til saucer, en fagtekst om saucernes forunderlige navne og historier samt ideer...
UndervisningsforløbUndervisning
Omeletten opfattes af mange kokke som en skøn klassiker. Den udfordrer kokkens praktiske færdigheder og bringer samtidig viden om råvarer og en interessant madhistorie i spil. I...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....
UndervisningsforløbUndervisning
Rabarber er, med sin karakteristiske syrlighed, smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften er udarbejdet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, Gastronom Elisabeth Madsen. Den er oprindeligt tiltænkt professionelle, men du kan også bruge...
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften her stammer fra gastromand.dk, som kalder den "en perfekt pleaser på påskebordet"
Ingredienser
4 øko æg
1 spsk. sennep
1 ...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Rabarber er med sin karakteristiske syrlighed smagen af både forår og sensommer. Her ser vi på rabarber i gastronomien, madhistorien og gastrofysikken....
OpskriftMaterialePrøv selv
Prøv denne nyfortolkning af den klassiske rabarbertærte. Opskriften er lavet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, Gastronom Elisabeth Madsen. Den er...