UndervisningsforløbUndervisning
Her kan du få Smag for Livet-plakater til dit undervisningslokale. Se listen nedenfor. De kan hentes som pdf-filer via linkene.
...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Citronpickles kan bruges til at smage enhver ret til, så retten får en smagsmæssig helhed og dybde,
uanset om det er det salte eller søde køkken du arbejder med....
UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du flere opskrifter. Bl.a. kimchi, gule ærter, pretzler...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Dette er en opskrift på kimchi - en krydret...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
UndervisningsforløbUndervisning
Er du lærer eller pædagog - eller underviser du på anden vis i smag? Så kan du nu få Smag for Livet-plakater til dit undervisningslokale. Se listen nedenfor. De kan hentes som...
I 8 enkle trin kan du træne dig op til at blive mere bevidst om smagen i det, du spiser - og at beskrive smagen
Grib et stykke frugt, brød...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Her får du en guide til at få mest mulig smag frem i din dressing - og dine øvrige retter. Infografikkerne kan printes ud og hænges op i f.eks. madkundskabslokalet på en skole...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
KøkkentipMaterialePrøv selv
Tilføj citronpickles til dine retter - så får du mere salt, syre, sødme og bitterhed.
Brug citronpickles til at smage enhver ret til...