UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Dette forløb om smagsdidaktik retter sig mod undervisning inden for Lærerens Grundfaglighed på læreruddannelsen.
Målgruppe:...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Et undervisningsforløb om smagsdidaktik og læremiddeldesign til læreruddannelsen
Kan smag anvendes som undervisningsmetode i folkeskolens...
Aktiviteter med inddragelse af studerendeMaterialeUndervisning
Denne liste rummer aktiviteter, som studerende på Læreruddannelsen Fyn har bidraget til eller været involveret i.
1. Ekstra smagsklasse...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Et kort undervisningsforløb om tekstur og mundfølelse til ergoterapeutuddannelsen.
Dette undervisningsforløb på 3,75 timer har fokus på...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Dette forløb om smag og smagspædagogik retter sig mod pædagoguddannelsen.
Målgruppe:
Pædagoguddannelsen
Omfang:
1 undervisningsmodul...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Kan smag anvendes som undervisningsmetode i skolens forskellige fag? I hvilke fag? Og med hvilket formål? Disse og flere didaktiske spørgsmål arbejdede et hold lærerstuderende...
OversigtMaterialeUndervisning
Her er et overblik over bøger og artikler om didaktikken og læringssynet bag de undervisningsmaterialer, Smag for Livet har udviklet
...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Lektorerne Majbritt Pless, Cathrine Terkelsen og Liselotte Hedegaard bidrager her til at formulere en smagsdidaktik, der beskriver, hvordan smag kan indgå i undervisningen i...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En praktisk og eksperimenterende tilgang virkede motiverende for eleverne i en 8. klasse, der skulle lære æggets madtekniske egenskaber at kende...
UndervisningsforløbUndervisning
Du finder her et udvalg af materialer fra Smag for Livet omhandlende smag i tilknytning til naturen. Teksterne hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med bestemte...
Smag for Livet er med, når 250 skoleelever i Odense åbner udstilling af H.C. Andersen-fortolkninger
Overraskelserne vil stå i kø, når...