UndervisningsaktivitetUndervisning
I femte og sidste kapitel af smagsrejsen rundt i Sydafrika, ser journalisten Jeppe Vestergaard Jensen nærmere på, hvad vi i Europa kan lære af Afrika, når det gælder mad, smag...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Lige så snart turisterne lander i Sydafrika, bliver de præsenteret for en af Sydafrikas nok mest betydningsfulde spiser - det tørrede kød der kaldes biltong. I kapitel 2...
UndervisningsforløbUndervisning
Omdrejningspunktet er en reportage fra en smagsrejse rundt i Afrika.
Forløbet består af 5 kapitler med arbejdsspørgsmål og opgaver, som kan løses før, under og efter læsningen...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Siden 1400-tallet har Europa haft indflydelse i Afrika. Europæerne kom med nye ting, som i samspil med de eksisterende kulturer skabte nye kulturer og madretter. Men nu vender...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Ris er en vigtig fødekilde i Afrika. Men risen har også en særlig historie i Afrika, og den er forbundet med en række traditionelle, smagfulde retter. Følg journalisten Jeppe...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Når man er ude at opleve den store verden og maden derfra, hvad er så et ægte måltid, der præcis rammer den smag og følelse, som de lokale forbinder med deres mad? Og er det...