UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du kort og undervisningsredskaber som med fordel kan indgå i øvelser, hvor eleverne skal lære at sætte begreber og ord på smag....
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne smage på forskellige industrielt fremstillede is og blive i stand til at sætte deres egne ord på isens aroma, udseende, smag og tekstur. Formålet...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Formålet med aktiviteten er, at eleverne lærer at bruge et refraktometer og/eller et hydrometer til at måle og justere sukkerkoncentrationen i fx frugt eller juice, der ofte...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Eleverne skal arbejde undersøgende og eksperimenterende med isens fysisk-kemiske egenskaber. De skal undervejs i undersøgelsen variere på et enkelt parameter i opskriften (enten...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne blive fortrolige med forskellige typer af isfremstilling der anvendes i praksis. Gennem en undersøgende tilgang
skal eleverne lære de...
UndervisningsforløbUndervisning
Formålet med dette undervisningsforløb er, at eleverne opnår viden om fremstilling og anvendelse af forskellige typer af is. Gennem forskellige aktiviteter vil eleverne smage,...