Ingredienser:
6 æg
2 dl mælk
1 klat smør
Salt/peber
Skiver af bacon efter temperament
Et udvalg af modne tomater
Friskskåret løg i skiver
Hakket purløg
Fremgangsmåde:
Æg og mælk piskes sammen og krydres med smør. Smør smeltes på en pande og æggemassen hældes på. Lad æggemassen sætte sig et par minutter inden den bages færdig i ovnen ved 180 grader. Brug evt. grillen til at give den en flot bruning.
Æggekagen pyntes med stegte baconskiver, modne tomater, skiver af løg og godt med hakket purløg.
Omtalt i artiklen
Simon Sørensen er uddannet kok og faglærer ved TECHCollege Food i Aalborg. Her underviser han kokkeelever og er træner og holdleder for erhvervsskolens konkurrencehold.
Han er en del af Smag for Livets centerledelse, hvor han bl.a. er tovholder for de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, som er partnere i Smag for Livet.