Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Smagsformidling: Smagsskattejagt på Folkemødet. Foto: Mikael Schneider.
    Smagsformidling: Smagsskattejagt på Folkemødet. Foto: Mikael Schneider.

Du er her

SMAG #15: En festival af smag

Søger...

Bøger Er du arrangør eller aktør på et madmarked eller råvarefestival? I bogen 'En festival af smag' finder du inspiration til at gøre dine gæster nysgerrige og aktive.

Her kan du downloade En festival af smag - Sådan får du nysgerrige og aktive gæster på mad- og råvarefestivaler af Mikael Schneider og Eva Rymann. Bogen er nr. 15 i Smag for Livets skriftserie SMAG.

En festival af smag er et inspirationskatalog til dig, der skal have gæster på besøg på madmarkeder, råvarefestivaler eller andre events med fokus på mad og drikke - om du er arrangør eller aktør.

Du ønsker måske bedre dialog med dit publikum, højere kendskab til dit produkt eller at få gæsternes respons på forskellige udgaver af dit produkt. Det kan du få ved at byde på involverende, lærerige og sjove aktiviteter, der vækker gæsternes interesse for dit produkt og giver dem både viden og en ekstra oplevelse.

Kataloget kommer med forslag til, hvordan du kan gøre festivalens aktiviteter vedkommende for gæsten, effektfulde for arrangøren og værdifulde for aktøren ved at tage udgangspunkt i mad- og smagsoplevelser, som rummer mere end ’bare’ en smagsprøve. Smagsoplevelser vækker gæsternes nysgerrighed, fanger og fastholder opmærksomheden, skaber samtaler og giver mulighed for at sætte din særlige event, viden eller produkter i spil.

Download den her: SMAG 15 - En festival af smag - WEB.pdf

Omtalt i artiklen

Projektkoordinator

Mikael Schneider er Smag for Livets projektkoordinator og en del af centrets ledelse. Hans rolle er at koordinere, facilitere og formidle Smag for Livets projekter, tværfaglige arbejde og nye samarbejder med eksterne partnere.

Mikael Schneider er videnskabsjournalist, cand.scient. i humanbiologi og ph.d. i sundhedsvidenskab. 

Journalist, kommunikationsansvarlig

Eva Rymann er kommunikationsansvarlig i Smag for Livet, herunder Smag for Livets  online- og forlagsvirksomhed.

Hun er uddannet journalist og har i en årrække arbejdet med nyhedsjournalistik og redaktionel ledelse på TV 2 og forskningsformidling i Smag for Livet og Center for Anvendt Skoleforskning.

Sammen med Mikael Schneider har hun udgivet bogen "Sådan smager børn. Den videnskabelige forklaring på, hvad dit barn vælger at spise - og hvorfor" (Gyldendal, 2018) og "En festival af smag" (Smag for Livet Forlag, 2021).