Reportager fra undervisningMaterialeNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.
Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Smag for naturen. Smag af naturen. Smag i naturen.
5. a fra Tarup Skole har været på Vigelsø - en ubeboet ø i Odense Fjord - med kokkene...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Mad og smag fylder eleverne med minder og kan sætte gang i skriveprocesserne i danskundervisningen. Lærer og cand.pæd. Cathrine Terkelsen har udviklet og afprøvet et...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
"En lækker emulsion" er en workshop om mayonnaise for gymnasieklasser på besøg hos Københavns Universitets Bio- og Naturvidenskabelige Fakultet. Du kan også selv prøve kræfter...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
I madkundskab bliver eleverne kompetente gennem både viden, sanseindtryk og håndværk, og det kan være nemmere at huske det lærte, hvis man smager undervejs. Det afprøvede et...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Velkommen indenfor på biblioteket til en dansktime, der lader eleverne være restaurantgæster, læsere og anmeldere.
Den røde løber er...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smagen af jul er smagen af det gode håndværk - også de teknikker, som man måske sjældent bruger.
Madkundskabsholdet af lærerstuderende satte ambitionerne højt ved årets...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Kokkeeleverne fra Techcollege har udforsket, hvad frisk fisk egentlig er - ved at tage på havet.
Hvad er friskhed? Der står "frisk" alle...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Æg har så mange forskellige egenskaber, at det nærmest er en gastronomisk schweizerkniv. Æg kan hæve, sammenbinde, tykne og emulgere - og er fuldt af smag i sig selv. Her...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Hvor meget bioteknologi er der i en After Eight? Masser, konstaterede en 1.g-klasse forleden under et besøg i Gastrolab.
Hvad sker der,...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Faglærer Simon Sørensen fra Food College Aalborg, som er Smag for Livet-partner, havde koordineret et udendørs læringsforløb med smag som omdrejningspunkt i Østerådalen i...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
2x på Risskov Gymnasium udforsker begrebet smag ud fra kemisk og danskfaglig vinkel i tæt samarbejde med Smag for Livet.
2x på Risskov...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smag for Livets smagspartner 5.D fra Brøndbyøster Skole har været i forskningskøkkenet hos Nordic Food Lab for at udfordre sig selv.
Er...