Reportager fra undervisningMaterialeNyt om smag
Smag for Livet støtter Smagens Dag, onsdag d. 30. september 2015.
Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
I madkundskab bliver eleverne kompetente gennem både viden, sanseindtryk og håndværk, og det kan være nemmere at huske det lærte, hvis man smager undervejs. Det afprøvede et...
Reportager fra undervisningArtikelNyt om smag
Smagen af jul er smagen af det gode håndværk - også de teknikker, som man måske sjældent bruger.
Madkundskabsholdet af lærerstuderende satte ambitionerne højt ved årets...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Æg har så mange forskellige egenskaber, at det nærmest er en gastronomisk schweizerkniv. Æg kan hæve, sammenbinde, tykne og emulgere - og er fuldt af smag i sig selv. Her...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
Faglærer Simon Sørensen fra Food College Aalborg, som er Smag for Livet-partner, havde koordineret et udendørs læringsforløb med smag som omdrejningspunkt i Østerådalen i...