Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Nyt initiativ på Brøndbyøster Skole giver eleverne mulighed for at supplere deres faglige viden fra undervisningen med det praktiske ude i deres nye gartneri. Lærer Anne Bech...
Et nyt katalog fra Måltidspartnerskabet skal inspirere daginstitutioner til at se maden og måltiderne som muligheder for trivsel, læring og udvikling....
BøgerArtikelFakta om smag
Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt. Download bogen her.
Her kan du downloade...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
På denne liste kan du få et overblik over litteratur, der handler om smag og læring. Der er henvist til nogle af værkerne i undervisningspakkerne til lærer- og...
UndervisningspakkeMaterialeUndervisning
Om at arbejde med smag til at understøtte læring i sprog-, kultur- og naturfag
Det vedhæftede dokument beskriver arbejdet med "...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En didaktisk model om elevens æstetiske, analytiske, håndværksmæssige og kommunikative virksomhed
FOR ELEVERNE ER VERDEN ALTID NY. Det er...
OversigtMaterialeUndervisning
Her er et overblik over bøger og artikler om didaktikken og læringssynet bag de undervisningsmaterialer, Smag for Livet har udviklet
...
En god forklaringMaterialeFakta om smag
Lektorerne Majbritt Pless, Cathrine Terkelsen og Liselotte Hedegaard bidrager her til at formulere en smagsdidaktik, der beskriver, hvordan smag kan indgå i undervisningen i...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
En fortælling fra praksis: 5.a fra Marstal Skole har sammen med deres lærer Lisette Terkelsen været ved stranden og gennemføre danskundervisning. Her kommer et indblik i...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Eleverne på Kongeskærskolen i Allinge lærer gennem smagen i samtlige fag, når Smag for Livet holder temauge for 0. - 8. klasse i uge 19.
...
Smag for Livet uddeler legater til ansøgere, som har smag på hjertet og som kan brænde igennem med deres personlige engagement. Med et legatprojekt får du mulighed for både at...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Hvad er smag, og hvordan underviser man i, med og for smag?
OBS: KONGRESSEN ER UDSAT PGA. CORONAVIRUS-PANDEMIEN. NY DATO FØLGER.
Ved...
Forskere, praktikere og entreprenører inden for smag og læring var d. 17. april 2018 samlet til konference på DPU i Emdrup. Her kan du gense forskningspræsentationerne og blive...
BøgerArtikelFakta om smag
Et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring af Jonatan Leer og Karen Wistoft.
Hvordan kan smag betragtes som en ressource fremfor...
Reportager fra undervisningArtikelUndervisning
I madkundskab bliver eleverne kompetente gennem både viden, sanseindtryk og håndværk, og det kan være nemmere at huske det lærte, hvis man smager undervejs. Det afprøvede et...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Vi lærer gennem erfaringer, der stimulerer vores sanser og gør os nysgerrige. Netop dét kan smagsoplevelser gøre, og derfor er smag oplagt at bruge i undervisningen,...
ArtikelArtikelUndervisning
Her får du en indføring i Smag for Livets lærings-app Fag med Smag - hvad der ligger bag af viden, hvilken læringstilgang den understøtter, og eksempler på hvordan du bruger den...
Ny Nordisk Hverdagsmad er baseret på ti principper, der sammen med nudging har sneget sig ind i folkesundhedsprojekter og i uddannelsessystemet. Det skurrer. Lær hellere børnene...
Nordic Food Lab søger deltagere til forskningsprojekt med fokus på fisk.
Er du opvokset i Danmark?
Bor du i København eller nær...
En ny bog gør op med forestillingen om, at børn kun vil spise sukker og fastfood, hvis man ikke lærer dem om god smag. Giv i stedet børnene mulighed for at udvikle og bruge...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
21. august udgiver Smag for Livet Smag#02: Mod en Smagspædagogik af Jonatan Leer og Karen Wistoft
Jonatan Leer og Karen Wistoft...
BegivenhedBegivenhedNyt om smag
Ph.d.-kursus på DPU, Emdrup.
Kontaktperson Karen Wistoft: kawi [at] du.au.dk, mobil 26132653.
Tilmelding via AU’s hjemmeside....