UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du en række fagtekster om fermentering samt en introduktion til, hvad fermentering er.
...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Cand.brom. Birthe Kofoed Mortensen giver...
UndervisningsforløbUndervisning
Her kan du få Smag for Livet-plakater til dit undervisningslokale. Se listen nedenfor. De kan hentes som pdf-filer via linkene.
...
UndervisningsforløbUndervisning
Her finder du flere opskrifter. Bl.a. kimchi, gule ærter, pretzler...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Citronpickles kan bruges til at smage enhver ret til, så retten får en smagsmæssig helhed og dybde,
uanset om det er det salte eller søde køkken du arbejder med....
UndervisningsaktivitetUndervisning
Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Dette er en opskrift på kimchi - en krydret...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
UndervisningsforløbUndervisning
Er du lærer eller pædagog - eller underviser du på anden vis i smag? Så kan du nu få Smag for Livet-plakater til dit undervisningslokale. Se listen nedenfor. De kan hentes som...
UndervisningsforløbUndervisning
Du finder her et udvalg af tekster og artikler om grundsmage og tilsmagning. Teksterne hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med bestemte undervisningsforløb men har en...
UndervisningsforløbUndervisning
Disse aktiviteter kan alle fungere som selvstændige aktiviteter, hvor eleverne på forskellig vis får mulighed for at arbejde undersøgende og eksperimenterende med råvarer og...
UndervisningsaktivitetUndervisning
I denne aktivitet skal eleverne tilberede og tilsmage to slags grød med en række ingredienser. Hver gang én ingrediens tilsættes grøden, smager eleverne og vurderer grødens smag...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Tilsmagning er den sidste og meget vigtige del af madlavningen. Her får du en guide til at smage til, så du får maksimal smag frem. Vi bruger en række klassiske supper som...
UndervisningsaktivitetUndervisning
Kimchi, kombucha, kefir - flere slags gæret og fermenteret mad dukker op herhjemme, ligesom vi har spist tykmælk og spegepølse længe. Cand.brom. Birthe Kofoed Mortensen giver...