OpskriftMaterialePrøv selv
Desserterne er lavet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, gastronom Elisabeth Madsen. De er oprindeligt tiltænkt professionelle, men du kan også bruge...
OpskriftMaterialePrøv selv
Afprøv gastrofysikken i dit eget køkken med disse spiselige små perler, der gemmer på en spændende smag og overraskende mundfølelse - brug dem fx til at lave din egen bubble tea...
Skiller din sovs eller mayonnaise? Fedtstof og vand kan som udgangspunkt ikke blandes sammen. Derfor har vi brug for en emulgator fra fx æg. I denne video får du forklaringen på...
Vi har mange forskellige grunde til at vælge at spise, som vi gør. Disse smagsdimensionskort kan bruges til at overveje, hvad der betyder mest for dig og hvad der påvirker din...
OpskriftMaterialePrøv selv
Opskriften er udarbejdet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, Gastronom Elisabeth Madsen. Den er oprindeligt tiltænkt professionelle, men du kan også bruge...
OpskriftMaterialePrøv selv
Prøv denne nyfortolkning af den klassiske rabarbertærte. Opskriften er lavet i samarbejde med vinder af Skills 2020 fra Tech College, Gastronom Elisabeth Madsen. Den er...
OpskriftMaterialePrøv selv
Denne klassiske ret består af braiseret kylling med tomat og hvidløg, serveret i sauce af fonden tilsat ristede champignoner og grofthakket persille. Hjerteformede brødcroutoner...
Du kan bruge rødkål til at måle pH-værdi med - og få både rød-, blå- og gulkål - med dette forsøg for børn og voksne.
Når vi laver rødkål...
På Heartland Festival 2. - 4. juni 2017 bød Smag for Livets gastrofysikere på en række workshops om det, der er stærkt. Her kan du se nærmere på dem....