Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Fag med Smag - til folkeskolen

Søger...

Nyhed om undervisning :

 

 

Hej lærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets læringsunivers, FAG med SMAG.

-> Hop direkte til FAG med SMAG her <-

 

Fag med Smag retter sig mod dig som lærer, der ønsker at gennemføre varieret undervisning og skabe et praktisk og sansende læringsfællesskab med høj grad af elevdeltagelse.

Fag med Smag indeholder over 30 undervisningsforløb inden for en bred vifte af folkeskolens fag. Lad f.eks. dine elever arbejde med billedanalyse i dansk, kombinatorik i matematik, ritualer i kristendomskundskab eller sprog og kultur i engelsk og pH i fysik/kemi.

Dette er blot et udpluk af, hvad du kan finde på Fag med Smag, der også indeholder forløb til natur/teknologi, historie, biologi og samfundsfag.

Kendetegnet ved læringsuniverset Fag med Smag er, at smagen inddrages som et didaktisk redskab til at åbne elevernes øjne og motivation for fagene. Således er smagen noget, man lærer med og gennem.

Besøg Fag med Smag via linket her og find læremidlerne til dine fag!

Pst! Er du madkundskabslærer? Så besøg i stedet vores stand målrettet madkundskabsfaget, hvor du også finder forløb, der kan hjælpe med at klæde eleverne på til den nye prøve i faget.