Gennem de næste tre år arbejder eleverne kontinuerligt med smag som tema i forskellige fag.
På 5. klassetrin er det i dansk, hvor 5.D. har skrevet om smagen af december eller smagen af jul, som de husker den, og dernæst smagen af nytåret 2014/2015.
Næste opgave bliver en række interviews med forældre og bedsteforældre om smagserindringer.
Senere på foråret besøger klassen Nordic Food Lab, hvor de skal arbejde i laboratoriet med nye fødevarer og deres betydning.
I næste skoleår arbejder 6.D. med smag i madkundskab, og når vores smagspartnere bliver til 7.D., bliver smag et tema i fysik og kemi.
Vi glæder os meget til at følge med i og fortælle om, hvad vores 22 smagspartnere oplever undervejs.
Du kan skrive din hilsen til 5.D. via SmagForLivets Facebook-profil
Omtalt i artiklen
Anne Bech er skolelærer og smagsambassadør i Smag for Livet, hvor hun gennem flere år har været lærer for en "smagsklasse" på mellemtrinet og siden udskolingen ved Brøndbyøster Skole. Her har hun udviklet og gennemført undervisning om og gennem smag i fagene dansk, madkundskab og natur/teknologi, mens Smag for Livets pædagogiske forskere har fulgt med. Anne Bech er nu lærer for en klasse på 9. årgang.
Anne Bech er udnævnt til smagsambassadør for sit arbejde med eleverne.