Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Søg et legat: Vil du hjælpe os med at formidle smag?

Søger...

Nyhed Smag for Livet er et landsdækkende center, der vil åbne danskernes øjne for smag. Nu udbyder Smag for Livet et antal legatportioner, der kan søges af alle, som vil arbejde for centrets målsætning med fokus på formidling af viden om smag til veldefinerede grupper, som fx børn, unge eller den brede danske befolkning.

Centeret, der er støttet af Nordea-fonden, består af deltagere fra mange forskellige institutioner og med mange forskellige fagligheder. Det er en forudsætning for tildeling af et legat, at du samarbejder med mindst to af centerets partnere.

Som legatmodtager skal du styrke det tværfaglige samarbejde og skabe fornyelse i Smag for Livets formidlingsaktiviteter. Du skal kunne brænde igennem med din formidling til netop din målgruppe. Og dit personlige engagement i Smag for Livet skal smitte af på dem, du møder.

Du kan se mere om Smag for Livets aktiviteter og finde partnere her på www.smagforlivet.dk.

Legatportionerne vil udgøre op til kr. 30.000 og forventes at blive anvendt i en periode på 10 uger – 12 måneder. Legatet udbetales efter nærmere aftale mellem legatmodtageren og de tilknyttede partnere fra Smag for Livet. Legater er ikke studiestøtte.

Legaterne kan søges løbende. Ansøgningen skal indeholde relevante informationer om dig, inkl. cv, udtalelser og dokumentation for din tidligere erfaring med formidlingsarbejde og lyst til og engagement i smag. Der skal vedlægges tilsagn fra mindst to af centerets partnere, som du vil arbejde sammen med. Ansøgningen skal desuden beskrive formål og forventet udbytte.

Du kan få yderligere oplysninger hos centerleder ole.mouritsen [at] food.ku.dk (Ole G. Mouritsen) eller projektkoordinator misc1 [at] ucl.dk (Mikael Schneider).

Indsend din ansøgning elektronisk til projektkoordinator misc1 [at] ucl.dk (Mikael Schneider).