Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • To nye Smagsambassadører: Maria Kvist Trangbæk og Mikkeline Møller Rasmussen.
    To nye Smagsambassadører: Maria Kvist Trangbæk og Mikkeline Møller Rasmussen.

Du er her

Smag for Livet har udnævnt to nye Smagsambassadører

Søger...

Nyhed Smag for Livets smagsambassadører er et korps af ildsjæle, der har forbilledlige evner til at formidle viden om smag – med både ord, håndværk og smagsprøver. To kokkeelever fra College360 er netop udnævnt.

Ud over titlen og anerkendelsen får mulighed for hver at bruge 15.000 kr. til at gennemføre udadvendte arrangementer om smag og om smagens betydning for vores liv. Udnævnelsen af de to nye smagsambassadører finder formelt sted i forbindelse med Smag for Livets seminar i Odense d. 2. februar 2021.

De udnævnte smagsambassadører er:

Maria Kvist Trangbæk

Maria Kvist Trangbæk udnævnes til smagsambassadør, fordi hun aldrig giver op, selvom noget i køkkenet ikke lykkes. I stedet udfordrer hun hele tiden sig selv. Både i køkkenet og på skolen møder hun op med stor begejstring for faget og stærk vilje til at lære. Hun er nysgerrig på det moderne og har samtidig fokus på de klassiske tilberedningsmetoder, opskrifter og processer.

Maria er således en fantastisk elev, der går forrest både i forhold til egen læring og ved at dele sine erfaringer med andre. Netop derfor skal Maria være smagsambassadør – som et forbillede for andre kokkeelever.

Maria er i gang med sit hovedforløb ved College360 og er i lære på Hotel Randers.

Mikkeline Møller Rasmussen

Mikkeline Møller Rasmussen udnævnes til smagsambassadør, fordi hun er en særligt passioneret kokkeelev. På trods af sine kun 18 år udviser Mikkeline enorm stor interesse og glæde for branchen. Hun er undersøgende og nysgerrig i køkkenet med en særlig interesse og opmærksomhed på, hvad der sker med maden under tilberedningsprocesserne. Mikkeline er en rollemodel for nye elever i branchen, og hun vil med sikkerhed sprede det gode budskab omkring smag.

Mikkeline har afsluttet sit grundforløb på College360 i juli 2020 og er nu startet i lære på Radisson Blue i Silkeborg.

Omtalt i artiklen

Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Hotel Randers

Maria er udnævnt som Smagsambassadør. Hun er i gang med sit hovedforløb ved College360 og er i lære på Hotel Randers. 

Smagsambassadør; kokkeelev ved College360 og Radisson Blue i Silkeborg

Mikkeline er udnævnt smagsambassadør. Hun har afsluttet sit grundforløb på College360 i juli 2020 og er nu startet i lære som kokkeelev på Radisson Blue i Silkeborg.