VideoMaterialeFakta om smag
Optagelse af et engelsksproget foredrag med Ole G. Mouritsen om smag som drivkraft for den grønne omstilling
I sensommeren 2022 gav...
VideoMaterialeFakta om smag
Smagen spiller en afgørende rolle for den grønne omstilling af vores madvaner, siger professor Ole G. Mouritsen. Så hvordan griber man det an?...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Går det fremad med at omstille sig til en mere grøn kost i de danske køkkener? Vi har fundet et svar ved at analysere et stort markedsdrevet datamateriale baseret på...
PodcastMaterialeFakta om smag
I denne "Klimakrøller"-podcast giver Ole G. Mouritsen to løsninger til grøn omstilling i dit køkken. Lyt med.
Hvis det er svært at spise...
Forskning i fødevarer, der understøtter den grønne omstilling, er Charlotte Vinther Schmidts ekspertise. Hun hædres nu for sit ph.d-arbejde, der er lavet i regi af Smag for...
Blogs og klummerArtikelNyt om smag
:
Der findes en gammel japansk børneremse, ma-go-wa-ya-sa-shi-i, som skal hjælpe børnene til at huske, hvad sund japansk mad er. Remsen er...
Spis mere grønt og mindre kød - budskabet i de nye kostråd er velkendt, men ikke så let at efterleve for alle. Løsningen er at gøre det sunde grønne så fuldt af smag, at det er...
VideoMaterialeFakta om smag
Professor Ole G. Mouritsen om den holdbare vej til at spise mere grønt: Skru op for umami og en spændende mundfølelse.
Planter, svampe og...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Hvis hele verden skal spise bæredygtigt, handler det om at finde holdbare løsninger ud fra et helhedsperspektiv, skriver gastrofysikerne professor Ole G. Mouritsen og Charlotte...