VideoMaterialeFakta om smag
Hør Matt Orlando fra restaurant Amass og professor i mikrobiologi Susanne Knøchel fra Københavns Universitet tale om saltning, fermentering, fisk og fiskesauce (garum) på denne...
PodcastMaterialeFakta om smag
Johanne Hvelplund fra Hotel- og Restaurantskolen og Louise Beck Brønnum fra Kost Kbh gennemgår forskellige fermenteringer i denne podcastserie. Dette afsnit handler kaffe, og...
PodcastMaterialeFakta om smag
Man har fermenteret kød lige så længe, man har spist det. Det er en måde at konservere og dermed opbevare kød på i lang tid. Gastrofysikerne Johanne Hvelplund og Louise Beck...
PodcastMaterialeFakta om smag
Eddike er ikke blot det, vi bruger til at afkalke elkedlen med - det kan også være et udsøgt produkt med en meget kompleks smag. Bliv klogere på eddike i denne podcast med...
PodcastMaterialeFakta om smag
Få et indblik i fermenteringens mangfoldige univers, når Johanne Hvelplund tager dig igennem forskellige fermenteringer. Hun vil med sin viden om gastrofysik og mikrobiologi...