PodcastMaterialeFakta om smag
Smagslågen, der begyndte som en podcastserie i december, fortsætter nu med fokus på fermentering.
Udviklingskonsulent på Hotel- og Restaurantskolen Johanne Hvelplund vil...
PodcastMaterialeFakta om smag
Johanne Hvelplund fra Hotel- og Restaurantskolen og Louise Beck Brønnum fra Kost Kbh gennemgår forskellige fermenteringer i denne podcastserie. Dette afsnit handler kaffe, og...
PodcastMaterialeFakta om smag
Få et indblik i fermenteringens mangfoldige univers, når Johanne Hvelplund fra Hotel- og Restaurantskolen i samarbejde med Smag for Livet tager dig igennem forskellige...
PodcastMaterialeFakta om smag
Man har fermenteret kød lige så længe, man har spist det. Det er en måde at konservere og dermed opbevare kød på i lang tid. Gastrofysikerne Johanne Hvelplund og Louise Beck...
PodcastMaterialeFakta om smag
Eddike er ikke blot det, vi bruger til at afkalke elkedlen med - det kan også være et udsøgt produkt med en meget kompleks smag. Bliv klogere på eddike i denne podcast med...
PodcastMaterialeFakta om smag
Dette afsnit handler om fiskesauce, som også kaldes garum, hvis man vender sig mod antikkens Grækenland eller Rom.
Fiskesauce frembringes...
PodcastMaterialeFakta om smag
Få et indblik i fermenteringens mangfoldige univers, når Johanne Hvelplund tager dig igennem forskellige fermenteringer. Hun vil med sin viden om gastrofysik og mikrobiologi...
PodcastMaterialeFakta om smag
Chokolade er emnet for disse to afsnit af podcasten med fermenteringsekspert Johanne Hvelplund. Denne gang har hun besøg af chokoladeentusiasten René Wagner, og du får hele...
PodcastMaterialeFakta om smag
Koji og miso kan tilføre masser af umami til din mad. Hør fermenteringseksperterne Johanne Hvelplund og Martin Petersen forklare processerne, og prøv selv en miso-selleri-...
VideoMaterialeFakta om smag
Hvad er hemmeligheden bag umami, og hvordan får man maksimal velsmag i sin mad, f.eks. grønne retter? Det giver professor Ole G. Mouritsen en række svar på i denne video....