OversigtMaterialeNyt om smag
I GastroLabCollege skal vi udvikle, afprøve og formidle fødevarerelateret klimaundervisning og materialer til gastronomuddannelsen
Med...
En ny bog til især elever og faglærere på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser lader gastrofysikken og smagshåndværket gå hånd i hånd. Målet er at lade kokke og andre...
UndervisningsmaterialeMaterialeNyt om smag
Med materialesamlingen her kan du præsentere viden om madens klimabelastning og bringe værktøjer og handlemuligheder i spil, så eleverne kan lære at undersøge og handle på denne...
UndervisningsmaterialeMaterialeNyt om smag
Her finder du en materialesamling, som kan bruges til at slå temaet klima an i undervisningen, på en måde der motiverer eleverne til at ville lære mere om de udfordringer og...
ArtikelArtikelNyt om smag
Hvad handler klimaundervisning i GastroLabCollege egentlig om? Og hvordan ser den ud i praksis? Det vil vi i GastroLabCollege-netværket være nysgerrige på og sammen udvikle. Her...
Fremtidens kokke får nu en unik mulighed for at lære os alle at spise mere klimavenligt.
Med støtte fra VILLUM FONDEN skal et nyt,...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
:
Hej erhvervsskolelærer! Thomas Brahe, Anne Torpegaard Festersen og Cathrine Terkelsen byder dig velkommen til Smag for Livets gratis...
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
Hvordan forklarer man smagen af god mad? Datalog Morten Aagaard har udviklet en app, der kan hjælpe fødevarefaglige elever og deres lærere i at sætte ord på smagen....
Nyhed om undervisningArtikelNyt om smag
"Kokken og forskeren" arbejdede sammen i køkkenet, da Gast 1-kokkeeleverne på TechCollege i Aalborg undersøgte hvad braisering, karamellisering og maillardreaktioner gør for...
Nyhed om forskningArtikelNyt om smag
Kokke og andre madhåndværkere kan få stor glæde af designverdenens prototyper som et systematisk greb til at udvikle ny mad. Det viser erfaringerne fra innovationskøkkenet...
300 unge dystede i DM i Skills 2020.
Elisabeth Madsen, kokkeelev fra TechCollege i Aalborg, har vundet DM i Skills 2020 i faget Kok. Det...
Sanserne og sensorikken kan bruges på mange måder i køkkenet, f.eks. til at udvikle nye retter. Et nyt forløb lærer kokke- og ernæringsassistentelever at udnytte metoderne fra...
Regeringen vil sende et gastronomisk rejsehold til provinsen, oprette et Gastro-Akademi med internationalt stjernedrys og styrke "den gastronomiske fortælling" om Danmark. Men...
ArtikelArtikelNyt om smag
Når Kenneth Toft-Hansen og Christian Wellendorf deltager i kokkenes VM, Bocuse d'Or, er det et eksempel på, hvor højt niveau madhåndværket kan nå, men også hvor meget det koster...
Unge med kokkedrømme kan skærpe deres skills med nogle af Danmarks bedste kokke, når Smag for Livet og Bocuse d'Or laver workshop i Aarhus og Odense i de kommende weekender....